IMATE PITANJE? KONTAKTIRAJTE NAS
Pon - Pet: 8:00 - 16:30

Pon - Sub: 8:00 - 14:00

Mob: 030 717 106

Fax: 030 717 107

Poslovni centar 96/2
72250 Vitez

O kompaniji

Nova zgrada AC Ovnaka je novi Renault i Dacia auto salon i radionica u Bosni i Hercegovini smješteni su u modernom Poslovnom centru PC-96 u Vitezu u sklopu Autocentra Ovnak u Vitezu, uz magistralnu cestu Sarajevo – Banja Luka.
 
Izgradeni su po europskim standardima, te svojom opremljenošcu, strucnim kadrom i iskustvom daju vrhunsku uslugu, kako u prodaji, tako i u servisiranju i dijagnostici Renault i Dacia vozila. Prodaja i ugradnja rezervnih dijelova. Promotivne prodaje, nagradne igre, Citroen centar za personalizaciju, moderan ambijent i djecji kutak u salonu auta. Raspolažemo i test vozilima.
 
Kapaciteti auto salona i servisa Renault i Dacia vozila su u sastavu kompleksa Autocentra Ovnak, koji se bavi prodajom i servisom vozila za unutarnji transport, gradevinskih i poljoprivrednih strojeva. Mobilna ekipa servisera za strojeve, te servis, radionica za tokarenje motora, autolakirnica, autolimarija, automehanicarska radnja, autoeletricarska radionica, autopraonica, dio su ovog kompleksa. Višegodišnje iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata najbolja su potvrda rada Autocentra Ovnak.
 
Autocentar Ovnak u buducnosti planira nastaviti pratiti potrebe svojih potrošaca, uvoditi inovativna rješenja, nastaviti najbolju mogucu prodaju, servis i personalizaciju Renault i Dacia vozila.
 
Zadovoljiti potrebe svih potrošaca, koji ostvare kontakt s nama. Planiramo stalne promocije, akcijske prodaje, brigu za sigurnost naših klijenata i našeg okoliša.
 
logo-black.png

Prodaja automobila, poljoprivrednih, građevinskih i strojeva
za unutarnji transport, renomiranih svjetskih kuća kao što su
CITROEN,  RENAULT,  DACIA,  YTO INTERNATIONAL.

Poslovni centar 96/2
72250 Vitez

Search