IMATE PITANJE? KONTAKTIRAJTE NAS
Pon - Pet: 8:00 - 16:30

Pon - Sub: 8:00 - 14:00

Mob: 030 717 106

Fax: 030 717 107

Poslovni centar 96/2
72250 Vitez

Rezervni dijelovi

Dugoročna pouzdanost i sigurnost sa originalnim rezervnim dijelovima.

Povjerite svoje vozilo samo onima koji uvek mogu osigurati pravi "dio" za pravu cijenu. Zaista, ko može održavati vaš automobil dugorocnije i kvalitetnije od Renault i Dacie, koji su ga dizajnirali i proizveli? U našem servisu možete naci originalne rezervne dijelove koji su testirani i provjereni i koji omogucavaju vašem automobilu adekvatno održavanje tokom vremena zadržavajuci najbolje performanse u pogledu sigurnosti i ekonomicnosti.

Samo sa originalnim rezervnim dijelovima, vaš automobil ce nastaviti da vam osigurava bezbjednost u svim situacijama u toku vožnje. Takode, moci cete se osloniti na ekološki automobil koji smanjuje štetnu emisiju izduvnih gasova, a štedi na potrošnji goriva.

Naše skladište rezervnih dijelova u svakom momentu posjeduje veliki broj pozicija za sve brendove. Iskljucivo se radi originalnim dijelovima.

Dopunjavamo ga u redovnim vremenskim intervalima, rijetko se ceka duže od 7 dana na vaš naruceni dio, ukoliko ga ne posjedujemo na skladištu. Uz broj šasije, za veoma kratko vrijeme možete dobiti informaciju o rezervnom dijelu koji Vas interesira.

logo-black.png

Prodaja automobila, poljoprivrednih, građevinskih i strojeva
za unutarnji transport, renomiranih svjetskih kuća kao što su
CITROEN,  RENAULT,  DACIA,  YTO INTERNATIONAL.

Poslovni centar 96/2
72250 Vitez

Search